Mätäaivoja, hämähäkkejä, kurpitsoja, haamuja jne. halloweenin tarjoilut maistuvat niin lapsille kuin aikuisillekin. Hankkiessaan raaka-aineita kurpitsajuhlaan Taloustaidon vloggaaja Jenna Mattila teki samalla ruokakorivertailun ja taikoi lopulta pöytään karmivan kattauksen. Minkä kaupan aineksista juhlapöydän sai loihdittua edullisimmin?
Taloustaidon vloggaaja Jenna Mattila kokosi halloweenjuhliin menun ja selvitti, mistä raaka-aineet sai hankittua edullisimmin. Katso Jennan ruokakorivertailu oheiselta videolta. Samalla näet, miten hyytävä menu syntyy ja miltä tarjoilut näyttävät valmiina.
Jennan halloweenmenu:
Hotfingers:
10 kpl nakkipaketti
6 hotdog sämpylää
paketti hampurilaisjuustoa (10 kpl)
ketsuppi
kurkkusalaatti
Viillä nakkeihin rystyset ja poista pala päästä kynneksi Lämmitä nakit lämmitä sämpylä ja juusto kasaa ja nauti
Haamu:
sulata 100 g valkosuklaa kuumassa vesihauteessa (esimerkiksi suoraa pakkauksessaan) puolita banaanit (3-4 kpl) levitä valkosuklaata banaaneille tee halutessasi silmät jähmetä jääkaapissa 30-60 min. Nauti.
Kurpitsa:
kuori mandariinit (6 kpl) leikkaa kurkusta ohuita pötköjä ja laita mandariinin sisään. Nauti
Hämähäkit:
Paketti oreoita 100-150 g maitosuklaata 2 lakumattoa (tai suolatikkuja tai lakurullia 5 kpl) kakkukoristesilmiä (tai valkosuklaata) sulata vesihauteessa suklaa siivuta veitsellä lakumatoista jokainen ”naru” erikseen Avaa varoen oreot Laita sulaa suklaata hieman avatun oreon täytteen päälle asettele jalat laita keskin hattu paikalleen ja levitä suklaata päälle asettele silmät päälle jähmetä jääkaapissa noin 60 minuuttia. Nauti!